خلیج فارس: استاندار بوشهر گفت: همه باید به دکتر پزشکیان رئیس جمهور منتخب کمک کنند تا شاهد پیشرفت و موفقیت ایران اسلامی باشیم.
به گزارش خلیج فارس به نقل از ایرنا؛ احمد محمدی زاده با تبریک به رئیس جمهور منتخب اظهار کرد: استمرار شتاب توسعه طرحهای زیرساختی و عمرانی در دولت جدید نیازمند همراهی همه کسانی است که دل در گرو آبادانی و توسعه کشور دارند.
وی افزود: مشارکت مردم این استان در مرحله دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نسبت به مرحله نخست، ۱۱ درصد رشد داشت.
محمدی زاده تصریح کرد: از مجموع یک میلیون و ۱۶۳ هزار و ۴۰۰ نفر جمعیت استان بوشهر در این دوره از انتخابات ۸۰۶ هزار و ۳۴۲ نفر واجد شرایط رای بودند.
وی یادآور شد: از این شمار ۴۶۰ هزار و ۴۲ نفر معادل ۵۷.۱۲ درصد از واجدین شرایط در مرحله دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند.
استاندار بوشهر گفت: این درحالی است که ۴۶.۵۱ درصد جمعیت واجد شرایط رای استان بوشهر در مرحله نخست انتخابات ریاست جمهور مشارکت داشتند.
محمدی زاده اضافه کرد: با وجود دمای بالای هوا و فقدان برگزاری همزمان انتخابات شوراهای اسلامی افزایش شمار واجدان شرایط رای در استان بوشهر بیانگر اراده مردم برای تعیین سرنوشت خود است.
استاندار بوشهر ادامه داد: با وجود رقابت بالای ۲ نامزد نهایی، هیچ گونه مشکل امنیتی در حین برگزاری انتخابات در استان بوشهر ایجاد نشد.
محمدی زاده افزود: از مجموع ۴۶۰ هزار و ۴۲ رای ماخوذه در استان بوشهر، سعید جلیلی ۲۲۸ هزار و ۸۱ رای و مسعود پزشکیان نیز ۲۱۹ هزار و ۸۴۳ رای کسب کردند.
https://www.pgnews.ir/?p=156066
2 نظر
آدما چقدر زود تغییر موضع میدن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بادها میوزند و …..
راهنما به سمت راست و چرخش به سمت چپ !
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ