915

به گزارش خلیج فارس؛ رئیس قوه قضاییه پیش از ورود به بوشهر، به منظور برپایی چند برنامه و دیدار، در شهرستان عسلویه، توقفی خواهد داشت.
رئیس دستگاه قضا و سایر مسئولان عالی قضایی در جریان این سفر، برنامههایی را در راستای رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی مردم استان بوشهر ترتیب خواهند داد.
حضور در جلسه شورای اداری، دیدار با قضات و کارکنان واحدهای قضایی و حضور در جلسه شورای قضایی، در زمره برنامههای سفر قاضیالقضات به استان بوشهر است.
در این زمینه
سفر رییس قوه قضائیه به استان بوشهر
66674
1 نظر
با سلام و ادب فراوان جناب ازه ای خیر مقدم لططططفا از مسولین استانی بپرسید چرا با توجه به اینکه چغادک بیش از دو2 سال است که به بخش تبدیل شده تا کنون هیچ کدام از ادارات بخش در ان جا مستقر نشده وباعث زحمت مردم شدهحتی تا کنون دادگاه بخش هم در این شهر مستقر نشدهبا تشکر فراوان شهروند چغادکی حمید حاجیان