21
خلیج فارس: استانی که قطب صید و صیادی محسوب می شود، خرید ماهی و میگو از توان بسیاری از اهالی آن خارج است.
به گزارش خلیج فارس؛ مسئولان دستگاههای متولی نظیر شیلات، نرخ گذاری آبزیان را تابع فرایند عرضه و تقاضا می دانند، صیادان هم گرانی ابزار، ادوات صید و دستمزد جاشوها را به میان می کشند و نتیجه اش این تصویر تلخ است که ماهی و میگو از سفره خانواده ها حذف شده است.
نگاهی به قیمت ها در بازار بوشهر نشان می دهد برای یک وعده نهار خانواده چهارنفره به صرف ماهی، باید 500 تا 600 هزار تومان دست به جیب شد، آن هم ماهی های با قیمت پایین تر؛ وگرنه ماهی «شیر»، «هامور» و «حلوا سفید» عمدتا سهم صادرات، رستوران ها و افراد پردرآمد است.
اینفوگرافیک: عبدالحسین قاسمی
https://www.pgnews.ir/?p=292893