643
خلیج فارس:گاردین ادعا کرد که اردوغان از ایران و آمریکا برای مذاکرات هستهای در ترکیه طی هفته جاری دعوت کرده است.
به گزارش«خلیج فارس» به نقل از انتخاب؛پاتریک وینتور دبیر دیپلماتیک گاردین مدعی شد: اردوغان در تماس تلفنی با دونالد ترامپ از آمریکا و ایران خواسته است همین هفته برای برگزاری مذاکرات هستهای به ترکیه بیایند.
وی همچنین افزود: با این حال، هیچیک از دو طرف حاضر نیستند بدون روشن بودن دستورکار مذاکرات و اعلام امتیازدهی از سوی ایران وارد این روند شوند.
او ادامه داد: ترامپ معتقد است ایران عمداً روند گفتوگوها را کُند کرده و امیدوار است «ناوگان» نظامی او تمرکز تصمیمگیران تهران را افزایش دهد.
https://www.pgnews.ir/?p=323719
323719

1 نظر
ناوگانت را در هم خواهیم شکست نیویورک و واشنگتن را به آتش خواهیم کشید اینجا ایران است قدرتمندترین کشور جهان/ آمریکا باید مطیع امر ایران باشد