خلیج فارس: مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان بوشهر از آغاز عملیات پاکسازی و مرمت عمارت حاجرئیس در استان خبر داد.
بهگزارش خلیج فارس به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان بوشهر، نصرالله ابراهیمی گفت: با توجه به اینکه مشاور پروژه در حال مطالعه طرح کلی مرمت و ساماندهی این اثر ارزشمند است، سرمایهگذار در گام نخست نسبت به پاکسازی محیطی بنا اقدام کرده تا فضای کاری مناسب برای اجرای عملیات مرمت و استحکامبخشی در مراحل بعدی فراهم شود.
او ادامه داد: این عمارت تاریخی سال گذشته از طریق صندوق توسعه صنایعدستی، فرش دستباف، احیا و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی به بخش خصوصی واگذار شد و در حال حاضر کار پاکسازی بنا با نظارت ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در حال انجام است و پس از تکمیل طرح مرمت، عملیات استحکامبخشی و ساماندهی این بنای ارزشمند تاریخی آغاز خواهد شد.
او در پایان با اشاره به مالکیت بنا افزود: عمارت حاجرئیس متعلق به سازمان بنادر و دریانوردی بوده که با تشریفات قانونی و طی مزایده عمومی با کاربری مشخص، به بخش خصوصی واگذار شده است.
https://www.pgnews.ir/?p=286431