خلیج فارس:بعد از شکست تحقیرآمیز استقلال مقابل الوصل امارات هواداران استقلال خواهان برکناری ساپینتو شدند.
به گزارش«خلیج فارس» به نقل از برترینها؛ بعد از شکست فاجعهبار استقلال با نتیجه سنگین ۷ بر ۱ مقابل الوصل امارات در لیگ قهرمانان آسیا، موجی از خشم و ناامیدی میان هواداران آبی به راه افتاده است. این نتیجه، که به عنوان سنگینترین شکست تاریخ باشگاه استقلال ثبت شد، بسیاری از طرفداران را شوکه کرده و فضای مجازی را پر از انتقادهای تند نسبت به عملکرد کادر فنی و بازیکنان کرده است.
هواداران استقلال در واکنش به این باخت تحقیرآمیز، بیشترین انتقادات خود را متوجه ریکاردو ساپینتو سرمربی پرتغالی تیم دانسته و در کمپینهای مختلف خواستار برکناری فوری او شدند. برخی طرفداران معتقدند که استقلال تحت هدایت ساپینتو نه تنها پیشرفتی نداشته، بلکه دچار سقوط چشمگیر کیفیت و اعتبار در سطح آسیایی شده است.
این شکست تاریخی حالا مدیریت باشگاه را با یکی از بحرانیترین مقاطع چند سال اخیر مواجه کرده و آینده نیمکت استقلال را در هالهای از ابهام فرو برده است.
https://www.pgnews.ir/?p=291898
291898

2 نظر
سلام نمیدونم چرا وقتی دروازهبان استقلال اینقدر ضعیف باید حتما باشه تو ترکیب ساپینتو مربی نیست که تاکتیک داشته باشه بهتر مجتبی جباری بیاد
ساپینتو حیا کن استقلالو رها کن