
به گزارش«خلیج فارس» به نقل از فرارو، لازم به ذکر است که سیب منبع فیبر و ویتامین ث است، زیرا سرشار از کوئرستین و پکتین میباشد. از یک سو کوئرستین یک فلاونوئید است که دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی میباشد در حالی که پکتین نوعی فیبر محلول است که در کاهش کلسترول بد تاثیر دارد. طبق نتیجه مطالعه تازه هاروارد فلاونول زیرگروهی از فلاونوئیدها است و میتواند به کاهش ضعف در افراد مسن کمک کند. این شکنندگی میتواند عامل افتادن و شکستگی در افراد به خصوص در سنین بالای ۶۵ سال باشد که دچار عدم تعادل و عدم تحرک هستند.
در نتیجه آن مطالعه آمده است: “یافتههای ما نشان میدهد که به ازای هر ۱۰ میلی گرم مصرف فلاونول بیشتر در روز، احتمال شکنندگی تا ۲۰ درصد کاهش مییابد”.
به همین دلیل اشاره میشود که افراد میتوانند به راحتی ۱۰ میلی گرم فلاونول در روز مصرف کنند، زیرا یک سیب با اندازه متوسط حدود ۱۰ میلی گرم فلاونول دارد. از سوی دیگر، اشاره میشود که برای استفاده حداکثری از این سهم فلاونوئیدها باید همیشه سیبها را با پوست مصرف کنید.
https://www.pgnews.ir/?p=54208
54208