خلیج فارس: ایستگاه ساحلی (H) فاضلاب شهر گناوه همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی و با حضور استاندار بوشهر و جمعی از مسوولان استانی با ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار به بهرهبرداری رسید.
به گزارش خلیج فارس، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر روز شنبه در آیین بهرهبرداری از این طرح گفت: ایستگاه ساحلی فاضلاب گناوه با هدف توسعه زیرساختهای جمعآوری و دفع فاضلاب و در راستای حفظ سلامت عمومی و بهبود وضعیت زیستمحیطی این شهر احداث شده است.
علی بردستانی افزود: این طرح با پوشش ۲ هزار مشترک و جمعیتی بالغ بر هشت هزار نفر طی چهار سال احداث شده است.
وی بیان کرد: طول شبکه تحت پوشش این ایستگاه ۱۲ کیلومتر و ظرفیت (دبی) آن ۵۲/۷ لیتر بر ثانیه است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر ادامه داد: مساحت کل ایستگاه ۲۳۵ مترمربع و مساحت ساختمانهای جانبی آن ۵۵ مترمربع است.
بردستانی اظهار کرد: اعتبار هزینه شده برای اجرای این پروژه از محل منابع عمومی تأمین شده و برای آن ۴۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی گفت: بهرهبرداری از این ایستگاه نقش مهمی در توسعه زیرساختهای شهری، بهبود وضعیت بهداشتی و کاهش آلودگیهای زیستمحیطی در شهر گناوه خواهد داشت.
https://www.pgnews.ir/?p=325747
325747
