خلیج فارس: نخستین رویداد بازآفرینی لباس های بومی و محلی استان بوشهر با محوریت تجاری سازی در روزهای 19 الی 22 خرداد ماه سال ۱۴۰۴ برگزار می شود.
به گزالرش خلیج فارس به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی اتاق اصناف بوشهر، علی برزگر سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی اتاق اصناف بوشهر اظهار داشت: این رویداد با حمایت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر و همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی بوشهر، موسسه مد و لباس سارنگ، انجمن مراکز مشاوره کارآفرینی و کارگاه نساجی سنتی سی نیز با هدف احیا پوشاک بومی استان بوشهر، تکمیل زنجیره ارزش تولیدات پوشاک، نوآوری در عرصه پوشاک بوشهر، تجاری سازی پوشاک بومی استان و … برگزار می گردد.
سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی اتاق اصناف بوشهر در ادامه افزود: فراخوان این رویداد در اسفندماه سال گذشته منتشر شد و تیم ها پس از ثبت نام در رویداد، طرح های لباس و بوم کسب و کار خود را ارائه نمودند و پیش از آن 5 کارگاه مرتبط با این موضوع در مرکز اصناف گذراندند.
بخش نهایی این رویداد در سه بخش انجام می شود؛ روزهای 19 و 20خرداد بخش دوخت در کارگاه نساجی سنتی سی نیز، 20 خرداد داوری در مجتمع فرهنگی و هنری 9 دی، 21 و 22 خردادماه نمایش آثار در نگارخانه مجتمع فرهنگی و هنری بوشهر و 22 خرداد اختتامیه برقرار خواهد بود.