
به گزارش خلیج فارس؛ احمد باهوش به حجم تولید گاز شیرین و تزریق به خط سراسری در سال ۱۴۰۲ افزود: پارسال بیش از ۲۲۵ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی از سکوهای سرچاهی میدان مشترک پارس جنوبی دریافت کردیم که با استفاده از توان، دانش و نوآوری کارگران و متخصصان خط مقدم جبهه اقتصادی بیش از ۱۹۶ میلیارد و ۱۰۹ میلیون مترمکعب، شیرینسازی و به خطوط سراسری تزریق شد.
مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی بیان کرد: با توجه به نامگذاری امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب، کارگران ارزشمند، متخصصان و کارکنان ارتش بزرگ مجتمع گاز پارس جنوبی برای پیشرفت اقتصادی کشور برنامهریزی و امسال بهترین دستاوردها را در مسیر عزت و سربلندی کشور ثبت میکنند.
باهوش یادآور شد: همسو با اهداف راهبردی، با انجام آموزشهای لازم بهمنظور افزایش سطح دانش و توانمندسازی کارگران مجتمع در بخشهای مهم شغلی اچاسئی، بازرسی فنی، بازرگانی، برق و ابزار دقیق، تعمیرات مکانیک، کارگاه مرکزی، خدمات انسانی و سرمایه انسانی بهترین عملکرد در سال ۱۴۰۲ ثبت شد.
https://www.pgnews.ir/?p=120195
120195
1 نظر
میشه یکبار هم که شده اعلام کنید با سند و مدرک که پول اینهمه فروش کجا میره؟! لابد جز اسراره