خلیج فارس: ساخت درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان سلمان فارسی بوشهر با زیر بنای پنج هزار و ۴۰۰ مترمربع و اعتبار دو هزار میلیارد ریال با هدف تامین نیاز های درمانی این استان روز چهارشنبه در آیینی با حضور مسوولان آغاز شد.
به گزارش خلیج فارس؛ معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری بوشهر در حاشبه این آیین در گفت وگو با ایرنا گفت: زمان پیش بینی شده برای اجرای این طرح دو سال و نیم است که علاوه بر توجه به کیفیت بنای آن پس از تکمیل با در نظر گرفتن اولویت های نیازهای درمانی استان تجهیز میشود.
شاهپور رجایی اضافه کرد: استان بوشهر به لحاظ امکانات درمانی در مقایسه با استانداردهای جهان و کشور یکی از استان های کم بهره است و در همین راستا در دولت وفاق ملی هدف گذاری هایی برای احداث بیمارستان در شهرهای مختلف استان با هدف ایجاد تحول در بخش درمان انجام و در سفر ریاست جمهوری مطرح و تصویب شد.
وی افزود: در برنامه هفتم توسعه مقرر شد تعداد ۷۵۰ تخت بیمارستانی پیش بینی شده برای استان بوشهر توسط وزارت بهداشت ، درمان و علوم پزشکی، سازمان تامین اجتماعی، دستگاه های تخصصی همچون وزارت نفت و وزارت دفاع با هدف برطرف کردن مشکلات درمان استان احداث شود.
مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر نیز گفت: در سه ماهه نخست امسال ۲۵ هزار میلیارد ریال بابت مجموع تعهدات کوتاهمدت و بلندمدت به ۸۵۰ هزار بیمه شده اصلی و تبعی تحت پوشش این سازمان پرداخت شد که ۷۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است.
محمدجواد بازدرهوا افزود: مبلغ کل پرداختی تعهدات این سازمان در سال گذشته ۶۷ هزار میلیارد ریال بود که نسبت به مدت مشابه سال پیش از آن ۵۳ درصد رشد داشت.
وی اضافه کرد: در سهماه نخست امسال ۸۳۲ فقره تسهیلات قرض الحسنه، مجموعا به مبلغ ۳۳۰ میلیارد ریال به مستمری بگیران پرداخت شد که این رقم در سال گذشته ۲ هزار و ۷۹۳ فقره به ارزش جمعا ۸۱۰ میلیارد ریال ثبت شده است.
بازدرهوا ادامه داد:۴۴ هزار نفر از مستمری بگیران از بیمه تکمیلی استفاده میکنند که این سازمان به ازای هر نفر مبلغ چهار میلیون و ۳۰۰ هزار ریال معادل ۵۰ درصد هزینه کل را پرداخت میکند.
وی ضمن اشاره به پرداخت ماهیانه مبلغ هشت هزار میلیارد ریال به مستمری بگیران اضافه کرد: ماهیانه مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال به مقرری بگیران بیمه بیکاری و ۲۰۰ میلیارد ریال نیز بابت تعهدات کوتاهمدت مانند غرامت دستمزد ایام بیماری و بارداری، هزینه وسایل کمک پزشکی (پروتز و ارتز)، کمک هزینه ازدواج، کمک هزینه کفن و دفن به افراد تحت پوشش این تعهدات پرداخت میکند.
بازدرهوا با اشاره به جمعیت تحت پوشش تأمین اجتماعی در استان افزود: در حال حاضر ۸۵۰ هزار نفر شامل بیمهشدگان اصلی و تبعی در استان تحت پوشش هستند که از این تعداد، ۳۱۰ هزار نفر بیمهشده اصلی و ۵۳ هزار نفر مستمریبگیر هستند.
مدیرکل تامین اجتماعی بوشهر با تأکید بر اهمیت بیمه دانشجویان، زنان خانهدار و دختران مجرد گفت: در هر خانواده دانشجویی وجود دارد که با پرداخت ماهیانه مبلغ ۱۲ تا ۱۹ میلیون ریال میتواند دوران تحصیل خود را به سابقه بیمهای تبدیل کند و این سابقه میتواند هنگام ورود به بازار کار بسیار ارزشمند باشد.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان بوشهر نیز گفت: درمانگاه تخصصی سلمان فارسی بوشهر در زمینی به مساحت یکهزار و ۸۰۰ مترمربع و در سه طبقه و سازه ای از جنس بتن، با هدف جداسازی درمانگاه کنونی از ساختمان اصلی بیمارستان و استفاده از فضای اشغال شده در آینده برای توسعه فضای بستری به مساحت یک هزار مترمربع احداث میشود.
سید حمید سیاسی نژاد افزود: این درمانگاه با هدف ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی با استانداردهای روز دنیا برای شهروندان احداث می شود که در بخش تخصصی تمامی حوزه ها را شامل می شود و در قسمت پاراکلینیک امکاناتی همچون نمونه گیری آزمایشگاه، اتاق عمل سرپایی، اتاق سرم تراپی و گچ گیری در آن تعبیه میشود.
این مراسم روز چهارشنبه با حضور فرماندار، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و تعدادی از مدیران دستگاه های مربوطه در محل احداث پروژه در ساختمان بیمارستان سلمان فارسی شهر بوشهر برگزار شد.
https://www.pgnews.ir/?p=276965