خلیج فارس:ممکن است نیمکت تراکتور هم دچار تغییراتی شود.
به گزارش«خلیج فارس» به نقل از طرفداری؛ گویا دراگان اسکوچیچ فعلا قصد ندارد به ایران برگردد و این کار تراکتوریها را حسابی سخت میکند.
در شرایطی که جنگ بین ایران و اسراییل تمام شده، بسیاری از بازیکنان و مربیان خارجی به دلیل ترس از شروع مجدد تنشها، ایران را ترک کردند و قصد ندارد در فوتبال ایران به کارشان ادامه دهند.
یکی دیگر از نفراتی که فعلا قصد ندارد به ایران برگردد، دراگان اسکوچیچ است. دراگان اسکوچیچ که فصل پیش با تراکتور به عنوان قهرمانی لیگ برتر رسید و بهترین مربی فصل گذشته فوتبال ایران بود، فعلا به ایران برنمیگردد.
دراگان اسکوچیچ در تماسی که با مدیران تراکتور داشته اعلام کرده فعلا قصد ندارد به ایران برگردد و میخواهد کمی منتظر بماند تا شرایط کمی باثباتتر شود و سپس تصمیم نهایی را بگیرد.
این در حالی است که محمدرضا زنوزی در تلاش است به هر شکلی شده دراگان اسکوچیچ را برای حضور در ایران راضی کند. پیش از این شایعاتی درباره جدایی ریکاردو آلوز هم مطرح شده بود که باشگاه تراکتور آن را تکذیب کرد.
https://www.pgnews.ir/?p=271522