106
خلیج فارس»خدمه مأموریتهای شنژو ۲۰ و ۲۱ با استفاده از اجاق پیشرفتهای که مخصوص شرایط بیوزنی طراحی شده، موفق شدند غذا را بدون دود و روغن بپزند؛ نقطهعطفی در رفاه فضایی و نوآوری فناوری چین.
به گزارش«خلیج فارس» به نقل از خبرگزاری مهر؛خدمه مأموریتهای شنژو ۲۰ و ۲۱ برای نخستین بار از یک اجاق جدید برای پخت غذا و لذت بردن از باربیکیوی فضایی استفاده کردند. این نقطه عطفی در حوزه نوآوری در ایستگاه فضایی به حساب میآید.
به گفته این سازمان اجاق مذکور بخشی از تلاشهای شرکت برای ارتقای کیفیت زندگی فضانوردان در مأموریتهای فضایی طولانی است. این ابزار که برای مقابله با چالشهای میکرو گرانش طراحی شده، میتواند بدون دود و روغن غذا را بپزد و همزمان استانداردهای سختگیرانه کنترل انتشار گازهای گلخانهای را رعایت کند.

305476
