محمد دادفر نماینده بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس ششم نوشت:
درباره مواجه شدن آقای زندویان سرپرست اداره کل ارشاد بوشهر با چند معترض به صدور مجوز فستیوال کوچه، و دفاع از مجوز این فستیوال چند نکته را عرض میکنم:
-یکم آن که برگزارکنندکان فستیوال بچه های خوب، فهیم و هنرمند بوشهرند و مجوزشان را دولت داده و همه مقامات استانی و کشوری باید پای امضایشان بایستند و این بچه ها را در مواجهه با معترضان شناخته شده تنها نگذارند.
-دوم آن که مقامات مذهبی و سیاسی استانی سعی کنند جوگیر نشوند و برای ماجراهای رخ ندادهی امسال فستیوال، خواهان مجازات کسی به جرم نکرده نشوند و به کلیپ های مخرب سال های پیش استناد نکنند.
-سوم آن که بوشهر شهری مترقی و متمدن است و از حیث فرهنگی در ایران پیشرو. نشاندن اجباری صورتک خمود و خشک و متعصب بر چهرهی این شهر و منطقه ممکن نیست. اکثریت مردم بوشهر مذهبی اما اهل تساهل فرهنگی هستند و سختگیری های سیاسیون افراطی را بر نمی تابند.
-چهارم آن برادرانی که حس می کنند در اقلیت هستند و مردم بوشهر پذیرایشان نیستند بهتر است با حسن خلق و معرفت و دانش خود، دل مردم را به دست آورند نه با ارعاب و خشم و وحشت.
-پنجم آن که وارد دههی پنجم انقلاب می شویم و دولت ملی را برقرار کردهایم. چرا باید معترضین به هر امری به اتاق مدیران بریزند و بخواهند سقف را فروبریزند. ما دیگر دولت و دادگاه و پلیس و نهادهای نظارتی و امنیتی داریم، چرا مثل زمان بی دولتی مسائل را با گردن کلفتی و اردوکشی حل کنیم؟
-ششم آن که فستیوال کوچه یک رویداد فرهنگی نوپاست و دخلی به دعواهای سیاسی ندارد، سیاسیون استان لطفا این رویداد و دست اندکاران آن را وجه المنازعه بین خود و رقبایشان قرار ندهند و بگذارند یک گوشهی فرهنگ برای مردم باقی بماند.
https://www.pgnews.ir/?p=256351