خلیج فارس: گردهمایی صنفی کارمندان و کارگران رسمی جدیدالاستخدام پالایشگاه های سیزده گانه مجتمع گاز پارس جنوبی، برای چندمین بار در محوطه پالایشگاهها برگزار شد.
به گزارش خلیج فارس؛ شرکتکنندگان بار دیگر بر مطالبات قانونی و صنفی خود تأکید دارند؛
آنها معتقدند با وجود پیگیریهای مکرر و حضور در گردهماییها، هیچ اقدام عملی یا پاسخ مشخصی از سوی مدیران ارشد منطقه مشاهده نشده است. این بیتفاوتی، در نگاه کارکنان، نشانهای آشکار از بیاهمیتی جایگاه پرسنل در تصمیمگیریهای مدیریتی است.
همچنین پرسنل تبدیل وضعیت معتقدند سازمان های ذی صلاح از جمله بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان رزمندگان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، که طبق ضوابط مسئولیت پیگیری این امور را بر عهده دارند، تاکنون نظارت مؤثر و ملموسی انجام ندادهاند.
کارکنان اعلام کردند که گردهماییها ادامه خواهد داشت تا زمانی که صدای قانونی و صنفی آنان شنیده شود و مدیریت و نهادهای مسئول با ارائه برنامه عملی و زمانبندیشده، به مطالبات مشروع و قانونی آنان پاسخ دهند.
https://www.pgnews.ir/?p=309740
309740

1 نظر
اصلاح کف حقوق و.. حق تک تک ما کارکنان زحمت در جهنم پارس جنوبی وعسلویه هست