
وی اظهار کرد: برای اینکه انتخابات میان دوره ای در این حوزه های انتخابیه برگزار شود بایستی انتخابات شوراها مقداری با تاخیربرگزار شود چراکه امکان برگزاری انتخابات میان دوره ای به تنهایی در این حوزه ها وجود ندارد و باید با انتخابات دیگری برگزار شود و تنها انتخابات پیش رو انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا است وگرنه تا انتخابات بعدی ما دیگر انتخاباتی نداریم.
جوکار بیان کرد: اگر بخواهیم تاریخ انتخابات شوراها را طوری تنظیم کنیم که انتخابات میان دوره ای خبرگان و مجلس هم انجام شود باید در برگزاری انتخابات شوراها تاخیر بیفتد که این منوط به این است که مجلس پیشنهاد کمیسیون شوراها را تصویب کند.
وی بیان کرد: در حال حاضر این پیشنهاد از طرف کمیسیون شوراها مبنی بر اصلاح قانون انتخابات شوراها و پنج ساله شدن این دوره شوارها به هیات رئیسه مجلس ارائه شده است و هفته آینده در نوبت صحن برای بررسی قرار دارد و امیدواریم که مجلس موافقت کند که انتخابات میان دوره ای مجلس و خبرگان در حوزه های مورد نظر برگزار شود.
وی همچنین در مورد طرح شورای عالی استان ها برای هفت ساله شدن دوره انتخابات شوراها، گفت: این طرح در کمیسیون رد شد.
https://www.pgnews.ir/?p=218583
218583
