1,3K
			
				            
							                    
							        
				
    خلیج فارس:علی پاکزاد خبرنگار روزنامه شرق که از روز گذشته در دسترس نبود، طی تماسی با خواهرش از بازداشت خود خبر داده است. این خبرنگار که برای پوشش حمله رژیم صهیونیستی به سازمان صدا و سیما رفته بود بنا به دلایلی نامعلوم دستگیر شده است.
روزنامه شرق امیدوار است که علی با پیگیریهای خانواده و شرق هر چه زودتر به آغوش رسانه بازگردد. رسانهای که این روزها میتواند بازوی قوی در انتشار گزارش و افشای کودک کشی متجاوزین علیه ایران باشد.
https://www.pgnews.ir/?p=269665
			        
269665
2 نظر
شاید ایشان حملات دشمن را بزرگنمایی می کرده و برای دشمن میفرستاده که اگر اینگونه باشد حسابش با کرام الکاتبین است.
شرایط جنگی است همه باید یک نیروی اطلاعاتی برای حفاظت از مملکت مان باشیم و از انتشار اخبار غیرموثق و حتی موثق خودداری کنیم
با توجه به اینکه اتباع افغانی یکی از بازوهای اصلی موصاد در ایران بودن،و روزنامه شرق هم بارها و بارها از ورود اتباع ب ایران دفاع کرده بود، پس حتمن این روزنامه و کل عواملش جاسوس بودن، بعید نیست