عبدالرسول غریبی
تجاوز رژیم صهیونی و جنگ تحمیلی دوازده روزه گر چه با خساراتی همراه بود اما با عزت و اقتدار ایران به آتش بس رسید البته باید درسهای بزرگی از آن آموخت:
یک – لزوم حفظ شأن و شمولیت جایگاه ملی رهبری بعنوان پرچمدار وحدت و انسجام ملی کشور، که لازمه آن جلوگیری از هرگونه انحصار و هزینه نمودن شئونات رهبری به پای فرقه ها ،گروه ها وجریانات سیاسی است.
دوم- مردم را هیچگاه نباید فراموش کرد رضایت مردم و انسجام ملی و یکپارچگی ملت بالاترین سرمایه کشور و سد نفوذ ناپذیری است در مقابل هر گونه توطئه و تجاوز دشمنان این مرز وبوم که خوشبختانه در این دوازده روز شاهد عرضه غیرت و انسجام ملی بودیم.
سوم – تجهیز روز افزون نیروهای مسلح نظامی و ارتقاء قدرت بازدارندگی، با اولویت دفاع هوایی ایران در مقابل دنیای زور گو و بی صاحب، برای دفاع از استقلال واقتدار کشور.
چهارم- لزوم توجه دستگاه های عریض وطویل امنیتی کشور به طرح ونقشه های دشمنان خارجی و بستن راه نفوذ آنان بعنوان یک اولویت اساسی و تغییر و تدبیر نگاه امنیتی از داخل به خارج ودشمنان.
پنجم – آموزش مدیران وکارشناسان سیمای جمهوری اسلامی بعنوان منعکس کننده و بازتاب دهنده پیام انسجام ملی و پدافند غیر عامل در شرایط بحرانی وجنگ.
ششم-لزوم توجه حاکمیت کشور به پایگاه اجتماعی و مردمی ، بعنوان یک سرمایه ملی و پایدار و بهره گیری نکردن حداقلی از نقش وحضور آنان در مقاطع و مصارف سیاسی و جناحی.
هفتم – توجه همیشگی حاکمیت به مطالبات بحق مردم و استفاده از خرد جمعی آنان و لزوم اثر گذاری جامعه نخبه سیاسی اجتماعی در تصمیمات ملی کشور.
هشتم- توجه اساسی به امنیت سایبری و ایجاد توازن در فضای مجازی با جذب حداکثری همچنین خارج شدن از خود محوری های درون گروهی در عرصه جنگ سایبری.
نهم- گرچه آمریکا ،غرب وصهیونیسم با ظواهر و شعارهای حقوق بشر و توسعه گرا خط مشی جز سلطه و غارت بر منابع جهان سوم را ندارند لکن با همه زور گویی های بین المللی ضرورت دارد به پشتوانه فهم کهن و استدلال های حقوقی و سیاسی کارشناسان کشور با نهایت تدبیر مذاکرات وگفتگو هارا در جهت اقناع جامعه بین المللی و حتی داخل با آنها از سر گیریم تا کشور از شرایط بحرانی و بغرنج اقتصادی خارج شود.
دهم – توجه اساسی به مطالبه ،معیشت و اشتغال جوانان بعنوان آینده سازان جامعه و صاحبان نقش اصلی در شرایط بحرانی و یاجنگ یک ضرورت ملی است و پرهیز از نمایش صف طویل جوانان این سرزمین در سیمای جمهوری اسلامی بعنوان عاملان شرارت ، سرقت و یا جاسوسی نه تنها زیبنده نظام اسلامی نیست بلکه نشانه غفلتی بزرگ از بی توجهی به حقوق اجتماعی جوانان و ناکار آمدی حاکمیت در الزامات و اجرای بند یک و سه ونه و دوازدهم اصل سوم قانون اساسی است،که آسیب شناسی جدی را می طلبد.
https://www.pgnews.ir/?p=275193