خلیج فارس:باشگاه تراکتور از پرسپولیس و شمسآذر بخاطر فحاشیهای هوادرای شمسآذر به تراکتور شکایت کرد
به گزارش«خلیج فارس» به نقل از برترینها؛ باشگاه تراکتور تبریز در پی بروز شعارها و فحاشیهای صورتگرفته از سوی هواداران باشگاه شمسآذر در دیدار هفته گذشته، با گردآوری مستندات لازم، اقدام به طرح شکایت رسمی علیه این باشگاه قزوینی کرده است. این اقدام در راستای صیانت از شأن و حرمت باشگاه و هواداران آن صورت گرفته است.
علاوه بر این، باشگاه تراکتور با استناد به اظهارات برخی مسئولان باشگاه پرسپولیس و همچنین انتشار استوریهایی از سوی لیدرهای این باشگاه در فضای مجازی، مدعی شده که اقدامات صورتگرفته در دیدار با شمسآذر، با برنامهریزی قبلی و از سوی هواداران پرسپولیس انجام شده است. بر همین اساس، شکایتی نیز علیه باشگاه پرسپولیس و مدیران آن تنظیم و ارائه شده است.
در نهایت، کلیه مدارک و مستندات گردآوریشده از سوی باشگاه تراکتور به سازمان لیگ ارسال و از آنجا به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ارجاع داده شده تا تصمیمات لازم در خصوص این پرونده اتخاذ گردد.
318464
