خلیج فارس:سازمان هواشناسی از صدور هشدار نارنجی برای بخشهایی از استانهای کرمان و هرمزگان خبر داد و نسبت به وقوع رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در برخی مناطق هشدار داد.

به گزارش«خلیج فارس» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛بر اساس پیشبینی هواشناسی، امروز جمعه در مناطقی از جنوب کرمان، شمال و شرق هرمزگان، جنوب سیستانوبلوچستان، جنوبشرق فارس و ارتفاعات البرز مرکزی، افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید پیشبینی میشود.
هشدار نارنجی برای جنوب و غرب کرمان و شمال هرمزگان صادر شده است. همچنین این شرایط جوی فردا در بخشهایی از مازندران، ارتفاعات هرمزگان، جنوب سیستانوبلوچستان و جنوب کرمان نیز محتمل خواهد بود.

بر اساس این گزارش، طی سه روز آینده نوار شرقی کشور نیز شاهد وزش باد نسبتاً شدید تا شدید خواهد بود و در برخی مناطق احتمال خیزش گردوخاک وجود دارد.
https://www.pgnews.ir/?p=377599
377599