خلیج فارس: مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر می گوید: با تکمیل سند مدرسه سازی در استان، تا سال آینده می توان به حذف مدارس دو شیفته در استان بوشهر امیدوار بود.
به گزارش خلیج فارس؛ ابراهیم احمدی در نشست خبری پیرامون برگزاری 27 مین دوره جشنواره خیرین مدرسه ساز افزود:در شروع مدیریتم در این اداره کل، سند چشم انداز مدرسه سازی در استان تدوین شد تا از فعالیت های سلیقه ای به اقدامات برنامه ای حرکت کنیم.
وی ادامه داد: براساس سه مولفه متولدین، رشد جمعیت- مهاجرت مناطق و مدارس فرسوده سند موردنظر تدوین شد و با همین برنامه به سمت تبدیل بوشهر به عنوان بالاترین سرانه آموزشی در کشور حرکت کردیم.
احمدی با اشاره به اینکه سرانه آموزشی بوشهر طی دو سال اخیر از 5.45 به 6.5 رسیده، تصریح کرد: با وجود اینکه سرانه بوشهر بالاتر از کشور است، ولی فعالیت های مان متوقف نشده است.
این مقام مسئول یادآور شد: در سند مدرسه سازی استان، تا سال 1406 به هزار و 804 کلاس درس نیاز داشته ایم که امروز هزار و 57 کلاس درس احداث شده است.
مدیرکل نوسازی مدارس بوشهر تاکید کرد: طی هفته دولت و دهه فجر امسال نیز 536 کلاس درس دیگر تکمیل می شود و نهایتا 292 کلاس درس تا هدفگذاری اولیه می ماند که بسیار امیدوایم تا سال 1405 و یکسال زودتر از برنامه بتوانیم به سرانجام رسانده و در سرانه فضای آموزشی استان برتر شویم.
احمدی ابراز امیدواری کرد: با احداث همه هزار و 804 کلاس درس، می توان به حذف مدارس دوشیفته در استان امیدوار بود. البته این نیازمند بازتخصیص در آموزش و پرورش است؛ به عبارتی باید در توزیع جمعیت دانش آموزی تعادل وجود داشته باشد تا این مهم به طور دقیق محقق شود.
بهبود سرانه آموزشی در جم و عسلویه
مدیرکل نوسازی مدارس بوشهر در پاسخ به پرسش «خلیج فارس» درخصوص تراکم جمعیت دانش آموزی در شهرستان جم به دلیل حضور خانواده نفتی و کمبود فضای آموزشی بیان کرد: در شهرستان جم طی سه سال گذشته 14 فضای آموزشی ایجاد شد که اگر این تعداد محقق نمی شد، قطعا با بحران مواجه و جمعیت زیادی باید در کانکس تحصیل می کردند.
به گفته احمدی، 4 مدرسه دیگر در جم در دستور کار است. همچنین با مدسیر شهرک پردیس جم هماهنگی اولیه شده تا 4 قواره زمین برای احداث 4 مدرسه با اعتبار پتروشیمی ها احداث شود که پیگیر شروع آن هستیم.
هنرستان نیروگاه اتمی در انتظار پرداخت مطالبات
وی درخصوص سوال دیگری پیرامون روند کند احداث هنرستان نیروگاه اتمی بوشهر بیان کرد: تاکنون 30 میلیارد تومان در این پروژه هزینه شده که نیمی از آن وصول شده و از طریق اعتبارات ملی- استانی پیگیر تخصیص باقی مانده مطالبات پیمانکار و تسریع در پروژه هستیم.
https://www.pgnews.ir/?p=261307
9 نظر
سلام اولا خسته نباشید دوم شعار ندهید 405 مگر چند سال دیگه هستش با چه حساب و کتابی این مسئله حل کردید .سوم .اگر هنرستان همانند مجتمع آموزشی نیروگاه که اختیار تام دست خودشان هست ممنون می شوم شما دغدغه هنرستان های قدیمی شهر جنب پمپ بنزین شهر حاج جاسم .جابر بن حیان داشته باشید .چهارم .
جناب آقای احمدی بچه های روستای قرآنی چارک شهرستان دشتی هم انسان هستند….مدرسه ای دارن نوسازی میکنن بقول خودشون ولی چهار تا ستون بنا نهادن و ول شده…چرا سراغی نمیگیرید ما انسانیم……
جناب آقای احمدی خواهش میکنم بیاید روستای چارک روستای قرآنی استان یه سراغ از مدرسه ای که خود شما دوساله بناش گذاشتین و ول شده..فقط سگهای ولگرد داخلشن…گناه این روستا اینه که اهل قرآن هستند…چرا نمیای چارک جلسه ای با اعضای شورا بزاری تکلیف این مدرسه مشخص کنید
ایا احمدی برای توسعه وتحهیز فضای اموزشی در چغادک هم برنامه ای داریدعنایت فرماید تا کلاسهای پر جمعیت به کلاسهای با جمعیت نزدیک به استاندارد اموزشی برسد
درود بر دکتر احمدی مدیر توانمند و دلسوز
درود بر دکتر احمدی مدیر توانمند و دلسوز و شایسته
آقای احمدی با این مدیریت ضعفی که داری پارسال چیزی حدود ۶۸ پروژه مناقصه نهادینه که ۹۰درصد این پروژه به علت نداشتن اعتبار ۴۸ شدند و تا الان با این مدیریت که داری حتی از خوزستان و فارس سیستان بلوچستان آمارتان داخل تعداد دانش آموز آن داخل کلاس پایین تره
نوسازی مدارس یکی از قوی ترین تیم های فنی در سطح استان و در میان دستگاه های اجرایی را داراست، هرچند در امور اداری و لجستیک با ضعف های زیادی روبروست. ابراهیم احمدی فردی متخصص، مودب و پر تلاش است که می کوشد با رعایت موازین فنی و با در نظر گرفتن اصول مدیریت پروژه که تخصص اصلی اوست، سرانه مدرسه سازی را افزایش دهد اگر به ورطه سیاست بازی و راضی نگهداشتن همه با تعریف بی هدف و ناقص پروژه ها نیافتد یا، بیش از این نیفتد.
آقا کار که انجام شد،بعدش خبرش کن. اینها فعلا آمال و آرزو هست.