- خبرنگاران «خلیج فارس» در جریان پیگیری های خبری خود به زمزمه هایی برمی خورند که میهمان کردن خوانندگان به این شنیده ها خالی از لطف نیست:
🔽 نخست اینکه؛ تیم فوتبال برق شیراز از باشگاههای قدیمی فوتبال که به سرنوشت شاهین بوشهر دچار شده بود، با پیگیری های مسئولین برق منطقه ای فارس در مسیر احیا قرار گرفته است. این درحالیست که طی سال های اخیر وعده های مکرر مسئولین استان بوشهر در مورد احیای تیم شاهین بی نتیجه مانده است. حتی خبر می رسد دیگر تیم قدیمی بوشهر یعنی ایرانجوان هم به دلیل حجم بدهی و عدم حمایت موثر، حضورش برای فصل آینده مسابقات لیگ دو در هاله ای از ابهام می باشد.
🔽 شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان بوشهر به همراه استانهای تهران، خراسان رضوی، البرز، زنجان و سمنان بهعنوان شش استان برتر کشور در زمینه مصوبات تاثیر گذار شناخته شده اند. این ارزیابی از سوی وزارت کشور تحت عنوان «پایش وزارت کشور و اتاق بازرگانی ایران از عملکرد شوراهای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان ها در سال 1403» اعلام شده است.
🔽 مطرح شدن گزینه غیربومی و معزول در استان خوزستان برای مدیرکلی اداره استاندارد بوشهر انتقاد برخی فعالین اقتصادی و آزمایشگاهی استان را در پی داشته است.
🔽 داستان تکراری بازنشستگی شهردار بوشهر بار دیگر در برخی محافل مطرح شده است. گویا با وجود علاقه برخی مسئولان استانی برای تغییر در شهرداری مرکز استان، اما اکثریت شورای شهر به ادامه کار حیدری تا پایان این دوره شورا متمایل است.
🔽 وضعیت خاموشی ها سوال برانگیز شده است. با وجود آنکه در زمان جنگ تحمیلی 12 روزه خبری از قطع برق نبود، پس از آتش بس مجددا این وضع تکرار شده است. این وضع با وجود دمای نزدیک به 50 درجه و شرجی بالای تابستان در جنوب برای مردم غیرقابل تحمل می باشد.
🔽 امیرحسین محتشم رییس هیات فوتبال بوشهر از ریاست کمیته فوتبال ساحلی فدراسیون کنار گذاشته شده است.
🔽 اورژانس کشور برای ایجاد پایگاه اورژانس دریایی بین جزیره خارگ و بوشهر اعلام آمادگی کرده است. گویا تحقق این موضوع نیازمند همراهی و مشارکت استانداری می باشد.
🔽 دستور معاون اول رییس جمهور در بوشهر مورد بی اعتنایی قرار گرفته است. با وجود دستور عارف مبنی بر ممنوعیت افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی، اما در هفته گذشته در بوشهر نرخ جدید مصالح ساختمانی با رشد 45 درصدی اعلام شد. همچنین تعرفه خدمات بندری 35 درصد و هزینه جابجایی بار به سایر نقاط کشور 25 درصد افزایش یافت.
🔽 خبر می رسد بازیگر نقش شمر در تعزیه روز عاشورای شهر چغادک دچار حادثه شده است. وی بعد از پایان تعزیه، سوار بر موتورسیکلت با طناب راهبند میدان تعزیه برخورد کرده که باعث واژگونی وی از وسیله نقلیه و انتقال به بیمارستان بوشهر شده است. گویا پس از عمل جراحی سر و گردن، وی هنوز در بخش مراقبت های ویژه بستری می باشد.
🔽 شنیده می شود «مهدی عابدی» برای مدیریت سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری بوشهر مطرح شده است. وی در دولت سابق معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری بوشهر بود.
🔽 دیوان عدالت اداری از یک ویژه خواری استخدامی پیشگیری کرده است. گویا هیأت عمومی دیوان رأی به ابطال طرحی مبنی بر اعطای مجوز جذب ۱۰نفر در هر استان در قالب قرارداد کار معین به تشخیص استاندار در جایگاههای مدیرکل، معاون مدیرکل، فرماندار و بخشدار داده است. این مصوبه مربوط به دولت سیزدهم بوده است. این مجوز زمینه ساز بکارگیری و سپس جذب افراد موردنظر استانداران در سمت های بالای مدیریتی بدون صلاحیت های کافی بود.
🔽 سرانجام پس از ماهها گمانه زنی، سازمان صمت استان بوشهر تعیین تکلیف و نصرالله کشاورز به عنوان مدیرکل منصوب شد. کشاورز اصالتا دیری است و از مدیران این سازمان می باشد. قرار است یکشنبه مراسم تودیع صفوی و معارفه کشاورز برگزار شود.
🔽 کارمندان شرکت مخابرات استان بوشهر از تاخیر در پرداخت حق بیمه گلایه مند هستند. آنها می گویند: از ابتدای سالجاری بهرغم کسر حق بیمه تأمین اجتماعی از حقوق شان، حق بیمهها به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت نشده که این موضوع هم از نظر سوابق بیمه ای مشکل ساز شده و هم هزینه های درمانی خود و خانواده شان را مضاعف کرده است.
🔽 یک عضو شورای شهر گناوه، از بسته شدن حسابهای شهرداری به دلیل حکم قضایی بابت بدهی ۹۵ میلیارد تومانی خبر داد. سجاد امیری گفته: این حکم در پی پرونده ملکی در خیابان سلامت صادر شده که به دلیل عدم پیگیری شهردار، از رقم ۶۰ میلیارد تومان به ۹۵ میلیارد تومان افزایش یافته است. امیری هشدار داد که سه پرونده مشابه دیگر شامل کارخانه موزاییکسازی شهرداری، پارک هنرمندان و پارک معلم نیز در حال رسیدگی قضایی است و در صورت بیتوجهی مسئولان، ممکن است به محکومیتهای مالی جدیدی منجر شود.
🔽 از واریز کالابرگ الکترونیکی برای دهک های متوسط (4 تا 7) خبری نیست. پیش تر مسئولان وزارت رفاه از تامین اعتبار این طرح در تیرماه خبر دادند، ولی فعلا فقط دهک های 1 تا 3 مشمول شده اند.
🔽 ادارات ضعیف بوشهر در زمینه جذب اعتبارات عمرانی معرفی شدند. رجایی معاون عمرانی استاندار در شورای اداری استان گفته: با توجه به وضعیت نگرانکننده جذب اعتبارات در اداراتی مانند نوسازی مدارس، بنیاد مسکن، ورزش، راهداری و راه و شهرسازی، این دستگاهها باید در بازه زمانی حداکثر ۴۵ روز آینده با جدیت بیشتری اقدام کنند تا مانع از هدررفت منابع تخصیصیافته شوند.
🔽 خاموشی های مکرر باعث خسارت سنگین به گلخانه های بوشهر شده است. با توجه به وابستگی زیاد گلخانه ها به برق، پیشنهاد انتقال زمان قطعی به شب (12 شب تا 5 صبح) مطرح شده که نیاز برق کمتر است، اما شرکت توزیع نیروی برق استان اعلام کرده به دلیل پراکندگی گلخانهها این درخواست امکانپذیر نیست.
🔽 اختیار ترخیص کالا و مبادلات مرزی به استانداران واگذار شده است. این اقدام در راستای طرح دولت برای افزایش اختیارات استانداران می باشد. برهمین اساس، اختیارات ماده ۱۲۷ قانون اساسی که نیازمند مصوبه هیئت وزیران است به استانداران واگذارشده که ترخیص کالا از گمرک و مبادلات مرزی از این موارد است.
🔽 دست آخر اینکه؛ در هفته های اخیر، هزینه های آبونمان تلفن ثابت افزایش ناگهانی و قابل توجهی یافته است. این مبلغ برای مشتریان تجاری ۵۰ هزار تومان، مشتریان خانگی 23 هزار و سایر شهرها ۱۷ هزار تومان شده است. نرخ های جدید افزایش 50 درصدی تجربه کرده اند.
https://www.pgnews.ir/?p=275719
25 نظر
جنگ بهانه خوبی بود برای اینکه قیمتها بره بالا.
ممنون از دیوان عدالت اداری. طرح بسیار بحث برانگیزی بود.طرف بدون ارتباط کاری با دولت و بدون سابقه کار می توانست هم جذب دولت شود و هم یکباره بدون رعایت شرایط انتصاب مدیران، مدیر کل یا فرماندار شود.
ماشاالله جناب شهردار حیدری ۴ ساله سکان داره شهرداری بوشهره اگر خیابان و کوچها آسفالت یا تعمییر کند موفق تر خواهد بود سنگ جدولها
وضعیت آسفالتهای شهر و کوچه ها اصلا جالب نیست
ابطال طرح استخدامی توسط دیوان عدالت اداری مصداق نوشدارو بعد ازمرگ سهراب است! متاسفانه با سواستفاده از این طرح که دردولت رئیسی تدوین واجرایی شده تعدادی از اعضای ستاد انتخاباتی رئیسی بدون طی کردن فرآیند استخدام به ادارات خصوصا استانداری و فرمانداریها وارد شده اند که الان هم درسمت های مدیریتی مشغول به کارهستند!
متاسفانه در چندسال گذشته شرکت مخابرات بوشهر به شدت دچار نزول و شان جایگاه شده،اداره ای که کارمندی بنام … تصمیم گیرنده اصلی هست و مدیر هم دست بر سینه تابع اوامر ایشون هست،به همین سادگی …
خدا شکر استاندار بوشهر اقدامی مناسب در پیشبرد اهداف صنعت در بوشهر انجام داد و مهدی صفوی که چندین سال پست دوست بود رو جابه جا کرد ان شالله روزی سید حسین حسینی محمدی مدیرعامل محترم شرکت شهرک های صنعتی باشیم که جوانی رو جایگزین ایشان کنن.
بدترین مدیر به دانشگاه علوم پزشکی بوشهر میرسه که ما انتظار داشتیم ملکی که رفت، اخلاقی تغییرات بده، هنوز خبری نیست، و غیر از معاون های خودش و یکی دو شهرستان، روسای ضعیف بقیه شبکه های بهداشت و بيمارستان ها رو عوض نکرده، یه عده مدیر ضعیف که فقط جهت حفظ میز دارن تلاش میکنن
بهتر نیست این بنده خدا استان رو تحویل بده و بره تهران پیش خانوادش و نزدیک اربابش بشینه
نه کاری میشه تو استان و نه انتصاب درستی
همه چی یا دست کسانیست که به ظاهر نماینده هستن یا از تهران منصوب میشن
خدا رحمت کنه پدرد حرف حسابی زدی
خلیج فارس بی سواد
قانون اساسی ماده ندارد بلکه اصل دارد پس اصل ۱۲۷ قانون اساسی صحیح هست
یک مدیرکل دیگه از دیار مدیر خیز دشتی (دیر).
خدا رو شکر جای مهمی دست مسئولین استان ما نیست وگرنه رئیس سازمان ملل و دبیرکل ناتو و… هم بچه دشتی بودن
دیری ها که خودشون را جز دشتی نمی دونند که کشاورز را در فهرست مدیران دشتی قرار می دهید!!!
ای غریبه پسند
دیوان عدالت اداری از یک ویژه خواری استخدامی پیشگیری کرده است.
این دستورالعمل مربوط به دولت قبل بود و الان دیوان عدالت اداری یادش اومده این اختیار از استانداران دولت چهاردهم سلب کنه بعد از اینکه استانداران قبل با استفاده از این اختیار استخدام های ببدون کارشناسی انجام دادند تازه یادشون اومده
بدون هیچ دیدگاه سیاسی و جناحی ، آقای مهدی عابدی یکی از شریفترین و پاک ترین انسانی هستند که میشناسم ، جایگاه ایشان انصافا بالاتر از مدیریت سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری هست ، به هر حال باید این انتصاب را به فال نیک گرفت و انشالله موفق و سربلند باشند .
برادران وخواهران عزیز ، همشریان ، همکلاسیها ،اقوام ودوستان دور ونزدیک محترم جناب آقای استاندار ، که در حال حاضر مصدر اموری در استان هستند،لطفا اطلاع رسانی فوری وجدی فرمایید تا اگر عزیزی از خوان نعمت مدیریت های موجود و پستهای باقیمانده در استان نصیبی نبرده است هرچه سریع تر به( آنجا که باید ) مراجعه فرمایند وپستی یاسمتی را که مایل هستند درخواست نموده وبا توجه( تسهیلات) درنظر گرفته شده در اولین فرصت بر اریکه قدرت جلوس نمایند. غفلت موجب پشیمانی است، وپشیمانی هم بعد از (اوشان ) سودی نخواهد داشت . البته فراموش نشود که در هر شرایطی اولویت با شهروندان عزیز ومحترم دیری است
چرا مدیرکل ادارات دولت قبل را تغییر نمی دهند متاسفانه بعضی از آنها بازنشسته شدند و محل سکونتشان شهر بوشهر نیست و هر روز با ماشین دولتی رفت وآمد میکنند به برازجان …..ما منتظر هستیم هرچه زودتر تغییرات انجام شود به امید خدا…..
سلام ظاهراً هیچکس بدنبال کار شایسته از یک مدیر نیست،اگر از هر باند سیاسی باشه باند مقابل اون رو میکوبه و بالعکس سایت های خبری بجای اینکه سواد رسانه ای مردم رو بالا ببرند معمولا بنزین روی آتش میریزند
چرا همچنان تعدادی از مدیران عامل شرکت های پتروشیمی در عسلویه که منصوبین دولت قبلی هستند همچنان در این پست هستند؟
مگر همین ها نبودند که همه تلاششون را برای مخالفت با دکتر پزشکیان انجام دادند
استاندار بوشهر دقیقا چیکار می کند؟
شما هم دلت خوشه.
کدوم مسئول استان بوشهر می تواند با رانت نفتی ها در بیفته؟
همه مدیر عامل های شرکت های پتروشیمی در کشور با رانت مشخص می شوند و برای گروهی خاص کار می کنند
در کمال تاسف استان بوشهر غریبه پسند است و مدیران غیربومی را بهتر می پسندن
با این همه مدیر بومی توانمند هر چی وابستگان وزرا و غیربومی ها هستند در استان بوشهر پست می گیرند
غیرت هم در کار نیست
شرکت های پتروشیمی زیر مجموعه استاندار نیستند و عملا به کیفشون هست!
خدائیش کارشناس علوم قرآنی باید شهردار مرکز استان باشه تا کی ول پست نمیکنن بعدهم میگن ما شیفتگان خدمتیم
بفرما تشریف ببر تا اونکه اهلشه و اینکاره هست باید تا کی ول پست نمیکنید خودتونو به در و دیوار میزنید تا نگرتون دارن
این روزها در استان بوشهر، آنچه بیش از همه آسیبزا شده، نه فقدان منابع یا استعداد، بلکه غلبه سیاستزدگی، جناحگرایی و نگاه قبیلهای به مدیریت است. متأسفانه در سالهای اخیر شاهد آن بودهایم که با تغییر دولتها، بهجای بهرهگیری از نخبگان شایسته و مدیران توانمند، تنها ملاک انتصاب، نزدیکی سیاسی و جناحی بوده است؛ روندی که متأسفانه محدود به هیچ جریان خاصی هم نیست.
وجود احزاب در نظام سیاسی ضروری است، اما رسالت اصلی احزاب باید تربیت و رشد نخبگان و متخصصان باشد، نه سهمخواهی و توزیع پستها میان نزدیکان سیاسی. جای کار سیاسی در وزارت کشور و ساختارهای انتخاباتی است، نه در حوزههای تخصصی همچون اقتصاد، صنعت، فرهنگ و مدیریت شهری، که نیازمند افراد مجرب، متخصص و دلسوز است.
در این میان، عملکرد شهردار فعلی بوشهر در چهار سال اخیر جای تأمل دارد. شهر در رکود عمرانی و یکنواختی بصری به سر میبرد و هیچ پروژه شاخصی که سیمای شهر را متحول کند، در حوزه مبلمان شهری، نوآوری، پارکینگ یا زیرساختهای خدماتی دیده نمیشود. این وضعیت نشان از ضعف مدیریت شهری و ضرورت تغییر ترکیب شورای شهر و ورود نخبگان دلسوز و متخصص دارد.
همچنین استاندار فعلی نیز نتوانسته است همدلی و هماهنگی لازم با نخبگان، نمایندگان مجلس و فعالان اقتصادی و اجتماعی استان ایجاد کند. در حوزههایی مانند اشتغال در پارس جنوبی، رشد صنعت و حمایت از تولید، اقدام مؤثر و مشهودی از سوی مدیریت ارشد استان مشاهده نمیشود. بدتر آنکه انتصابها به جای آنکه مبتنی بر شایستگی باشد، بهمثابه «غنیمت پس از جنگ» تلقی میشود و منجر به بیاعتمادی نخبگان و بیانگیزگی نیروهای متخصص شده است.
استان بوشهر، با وجود ظرفیتهای عظیم اقتصادی، انسانی و جغرافیایی، در مقایسه با استان همجوار مانند فارس و مرکز آن شیراز، از روند رشد و توسعه عقب مانده و فاصلهاش روز به روز بیشتر میشود. در حوزههایی همچون بهداشت و درمان نیز درجا زدهایم.
این وضعیت نتیجه کنار گذاشتن دلسوزان، متخصصان و نخبگان است؛ و تنها راه برونرفت، بازنگری اساسی در مدیریت استان است. لازم است در ماههای پیش رو تصمیمات شجاعانهای اتخاذ شود و با تغییر مدیران در سطح کلان استان، مسیر توسعه واقعی و مردمی برای بوشهر هموار گردد.