خلیج فارس: سازمان هواشناسی برای آبها و سواحل استان بوشهر، افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج را پیش بینی و هشدار سطح زرد صادر کرد.
به گزارش خلیج فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان هواشناسی، فردا دوشنبه اول آبان در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان بوشهر در خلیج فارس سرعت وزش باد و ارتفاع امواج افزایش خواهد یافت؛ به ویژه در مناطق فراساحلی ارتفاع امواج از یک متر و نیم فراتر خواهد رفت.
بر این اساس غرق شدن شناگران، پاره شدن تورهای صیادی، ایراد آسیب به قفسهای پرورش ماهی، بروز اختلال در ترددهای دریایی شناورهای سبک و فعالیتهای تفریحی و ایجاد اختلال در فعالیتهای فراساحلی به خصوص در سکوهای نفتی محتمل است.
اعمال ممنوعیت و محدودیت در فعالیتهای شیلاتی و تفریحی، شنا و تردد شناورهای سبک و تفریحی، همچنین اتخاذ تمهیدات لازم برای تردد ایمن شناورها و فعالیتهای فراساحلی به ویژه در سکوهای نفتی از توصیههای مهم هواشناسی است.