1,1K
خلیج فارس: همانطور که پیش از این نوشتیم، مشابه هفته های گذشته روز چهارشنبه این هفته نیز در استان بوشهر تعطیل اعلام شد.
به گزارش خلیج فارس؛ معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار بوشهر اظهار داشت: بر اساس تصمیمات کارگروه استانی مدیریت بهینه مصرف انرژی و حسب تأیید استاندار، با توجه گزارش دستگاههای تخصصی ذیربط به منظور حفظ سلامتی افراد و در راستای مدیریت مصرف انرژی و پایداری شبکه برق سراسری، ادارات استان در روز چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است.
طی هفته های گذشته، فعالیت ادارات طی روزهای چهارشنبه در استان بوشهر تعطیل اعلام شده است.
«خلیج فارس» در بسته خبری شنیدنی های هفتگی نوشته بود که «مقرر شده تا نیمه شهریور برای مدیریت مصرف برق، چهارشنبه ها تعطیل باشد، اما اطلاع رسانی آن به صورت هفتگی صورت می گیرد.»
https://www.pgnews.ir/?p=283924
4 نظر
مملکتِ کلا تعطیل
کشور رو تعطیل کردن به اسم بی برقی
خب بگین برنامه نداریم کار بلد نیستیم
گند زدین به اقتصاد کشور
اداره ها تعطیل میکنن بازم هم برق منازل راقطع میکنن با چه منطقی متاسفانه توی این مملکت مسئول نیست با یه روز تعطیل هزار میلیارد تومن خسارت به کشور کاشکی مسئول هم وارد میکردیم از خارج کشور
دیگه رئیس جمهور بی برنامه، قومیتی، اقلیت 16میلیونی بهتر ازاین نمیشه