گفتن اینکه کدام حیوان کوتاهترین طول عمر را دارد قطعی نیست. مطالعه دقیق طول عمرهای کوتاه برای محققان دشوار است و تعداد زیادی از حیوانات هنوز در انتظار کشف هستند. با این حال، میفلایها که غالبا به عنوان حشرات یک روزه شناخته می شوند گزینه ای قوی برای موجوداتی با کمترین طول عمر هستند.
این حشرات آبزی به صورت شفیره از تخم بیرون می آیند و تا ۲ سال در زیر آب زندگی می کنند. آنها سپس بال هایی را برای مراحل پایانی چرخه زندگی خود جهت جفت شدن ایجاد می کنند. بسیاری از میفلایها ممکن کمتر از ۲۴ ساعت به شکل بالدار زندگی میکنند، در حالی که برخی حتی ۵ دقیقه هم دوام نمیآورند.
لوک ژاکوبوس، محقق و استاد زیست شناسی دانشگاه ایندیانا گفت: آنها دهان یا سیستم گوارشی ندارند و در عوض از ذخایر انرژی ساخته شده به عنوان شفیره استفاده می کنند.
ژاکوبوس افزود: ماده ها بدون سیستم گوارشی حجیم، فضای بیشتری برای تخم ها در داخل بدن خود دارند. با وجود بیش از ۱۰هزار تخم در هر ماده، آنها می توانند از عمر کوتاه بزرگسالی خود استفاده موثری کنند.
حشرات برای اولین بار حدود ۳۵۰ میلیون سال پیش ظاهر شدند. به گفته پورتال تنوع زیستی دپارتمان منابع طبیعی جورجیا، میفلایهای ماسهای آمریکایی (Dolania Americana) کوتاهترین عمر را در میان گونههای ثبتشده دارند. نرها پس از رسیدن به سن بلوغ کمتر از ۱ ساعت عمر می کنند و ماده ها قبل از مرگ فقط ۵ دقیقه فرصت دارند تا تولید مثل کنند. با این حال، میفلایهای ماسهای آمریکایی تا ۲ سال را به عنوان شفیره میگذرانند تا در این مرحله بهطور شگفتآوری کوتاه بالغ شود.
https://www.pgnews.ir/?p=8938