184
خلیج فارس:کیوی یا انگور فرنگی چینی بومی سرزمین اصلی چین و تایوان است و همچنین در نیوزیلند و کالیفرنیا به صورت تجاری پرورش مییابد. این میوه طعم کمی اسیدی دارد و میتوان آن را به صورت خام یا پخته مصرف کرد. سطح زیرکشت باغهای کیوی در شهرستان چالوس ۴۵۰ هکتار است که ۴۰۰ باغدار کیوی در این محصول فعالیت دارند. نخستین نهال این میوه، سال ۱۳۴۷ در رامسر کاشته شده و هم اکنون استانهای مازندران، گیلان و گلستان در حاشیه دریای خزر قدام به کشت آن نموده و یکی از محصولات صادراتی ایران محسوب میشود که به کشورهای حاشیه خلیج فارس، روسیه و هند صادر میشود.
https://www.pgnews.ir/?p=38335