خلیج فارس: مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان بوشهر گفت: در راستای پاسخ به نیازهای سلامت مردم و ارتقای کیفیت نان، تولید نان کامل در استان سرعت می گیرد.
به گزارش خلیج فارس؛ مصرف نان در سفره غذایی ما ایرانی ها بالاست، طوری که ۳۷درصد بیشتر از سرانه جهانی نان مصرف میکنیم، اما آیا نان هایی که مصرف می کنیم، سالم و مفید هستند یا فقط شکممان را با آنها پر میکنیم؟
در سال های اخیر، ماندگاری سبوس آزد برای تامین نیازهای سلامتی مصرف کنندگان توصیه می شود و در همین راستا، آرد کامل تبلغ می شود.
آرد کامل به آردی گفته میشود که سبوس گندم (لایه بیرونی دانه گندم) از آن جدا نشده باشد. سبوس تقریبا حاوی 80درصد مواد معدنی مفید برای سلامت انسان و غنی از فیبر، ویتامینهای گروه B، مواد معدنی مانند آهن، روی و منیزیم است.
رضا تنگستانی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی بوشهر به «خلیج فارس» می گوید: براساس مصوبه کارگروه آرد و نان، خبازی های تازه تاسیس باید با آرد کامل فعالیت کنند.
تنگستانی یادآور شد: نانوایی های فعال کنونی در استان هم اگر متقاضی دریافت آرد کامل باشند، درخواست شان به سرعت در کارگروه شهرستانی بررسی و تایید می شود. همچنین نانوایی ها که تغییر نوع پخت دهند با همکاری شهرستان خود سهمیه یارانه ای نوع پخت قبل محفوظ و به نوع پخت جدید انتقال می گردد.
وی با اشاره به فعالیت 7 نانوایی با آرد کامل در استان یادآور شد: اکنون دو نانوایی در بوشهر، یک نانوایی در کنگان، گناوه، دیلم، عسلویه و دیر با آرد کامل فعالیت دارند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی بوشهر با اشاره به مشکلاتی مانند بیماری در دستگاه گوارش ناشی از مصرف مداوم نان سفید، اظهار کرد: ۷۵ درصد مصرف مواد غذایی مردم معطوف به نان است به همین دلیل استفاده از نان با آرد کامل موضوع بسیار مهم و مرتبط با سلامتی مردم است.
در این زمینه
https://www.pgnews.ir/?p=291650
3 نظر
خیلی عالیه
نان کامل اسمی یا واقعی
لطفا نانوایی نان کامل خیابان انقلاب را بررسی کنید
آردش از معمولی هم معمولی تره
جمع کنید سریال های بی نظارت آرد کامل چه رمانتیک