خلیج فارس:بهترین غذاها و خوراکیها برای مبارزه با سرطان حاوی آنتی اکسیدانها و ترکیباتی هستند که از سلولها در برابر آسیب محافظت میکنند و نشان داده شده که از بدن نیز تا حد زیادی در برابر سرطان محافظت خواهند کرد.به گزارش نمناک، در این، مطلب خوراکیهایی را معرفی خواهیم کرد که طبق نظر متخصصان تغذیه سرطان را از بدن دور میکنند.
توتهای تازه
توتها سرشار از آنتی اکسیدان هستند که وظیفه اصلی آنها مبارزه با سرطان است که میتوانید آنها را به صورت اسموتی یا داخل ماست هم استفاده کنید.
موز
موز به خاطر اینکه راحت استفاده میشود، یک میوه محبوب است و میتواند شبیه به داروهای جلوگیری از سرطان عمل کند.
پرتقال
پرتقال سرشار از ویتامین c، فلاوونوئیدها و فیبر رژیمی است و تحقیقات نشان میدهند که میتواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا حد زیادی کم کند.
میوههای فصل
سیب و گلابی مخصوصاً در فصل پاییز جزء میوههای اصلی فصل هستند و پیدا کردن آنها راحتتر است. سیب سرشار از فیبر رژیمی بوده که به مبارزه با میکروبها میپردازد و خطر سرطان را کم میکند. گلابی هم سرشار از ویتامین c، پتاسیم و فیبر است که به مبارزه با سرطان میپردازد.
گوجه فرنگی
گوجه فرنگی سرشار از ویتامین c، ویتامین آ، بتاکاروتن و لیکوپن است که نوعی کاروتنوئید هستند و خطر ابتلا به سرطان سینه را کم خواهند کرد.
کدو تنبل
کدو تنبلها در دسته بندی کاروتنوئیدها قرار میگیرند و حاوی بتاکاروتن و ویتامین سی هستند و آنتی اکسیدان موجود در آنها خطر سرطان سینه را به شدت کاهش میدهد.
فلفل دلمهای
فلفل دلمهای هم منبع خوبی از کاروتنوئیدها و بتاکاروتن و همچنین ویتامین C و پتاسیم است که به جلوگیری از سرطان کمک زیادی خواهند کرد.
سینه مرغ
بدونِ شک بدن همه ما به پروتئین نیاز دارد و مطالعات هم نشان میدهند که پروتئین موجود در سینه مرغ خطر ابتلا به سرطان ریه، روده بزرگ و سرطان مری را کم میکند.
کلم پیچ
این نوع کلمِ برگ دار با رنگ تیره سرشار از کاروتنوئید و آنتی اکسیدان است که به مبارزه با رادیکالهای آزاد که با آسیب به دی ان ای، عاملی برای سرطان هستند؛ میپردازد. این کلم همچنین سرشار از ویتامین سی، فولات کلسیم، فیبر رژیمی و بتاکاروتن است.
اسفناج
اسفناج سرشار از ویتامین C، فیبر و بتاکاروتن است و ممکن است دارای مواد شیمیایی گیاهی هم باشد که میتواند در برابر سرطان از بدن محافظت کند که میتوانید آن را به اسموتی و سالاد خود اضافه کنید.
سبزیجات چلیپایی
سبزیجاتی چلیپایی شامل بروکلی، کلم، جوانه بروکسل و گل کلم میباشد که حاوی فولات، بتاکاروتن، ویتامین سی و فیبر رژیمی هستند که میتوانند با سرطان مبارزه کنند و به طور خاص در برابر سرطان تخمدان هم از بدن محافظت میکنند.
پیاز، هویج و کرفس
هر سه این مواد را میتوانید داخل سوپ هم استفاده کنید. هویج سرشار از بتاکاروتن است و به خاطر رنگ روشنش؛ سرشار از کاروتنوئیدها میباشد که خطر ابتلا به سرطان دهان، ریه، مری، روده بزرگ و معده را کم میکند.
کرفس
کرفس حاوی بتاکاروتن، ویتامین سی و انواع آنتی اکسیدان هاست که به مبارزه با سرطان میپردازد.
تخم مرغ
تخم مرغ علاوه بر پروتئین بالایی که دارد؛ حاوی مادهای به نام کولین است. برخی از تحقیقات هم نشان میدهند که کولین با حفظ سلامت DNA خطر سرطان را کاهش میدهد، اگر چه همچنان مطالعات بیشتری مورد نیاز است.
سیب زمینی شیرین
سیب زمینی شیرین سرشار از بتاکاروتن و فیبر است و آنتی اکسیدان هم دارد که به مبارزه با رادیکالهای آزاد میپردازد.
ماست یونانی
مطالعات بین المللی در این زمینه نشان میدهند که لبنیات حاوی کلسیم هستند و خطر ابتلا به سرطان سینه را کم میکنند که ماست یونانی هم یکی از بهترینها است.
پنیر سالم و ارگانیک
پنیر هم مانند همه خوراکیهایی که کلسیم دارند، میتواند به مبارزه با سرطان سینه بپردازد و از طرفی هم یک میان وعده عالی محسوب میشود.
https://www.pgnews.ir/?p=12297