خلیج فارس: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه خلیج فارس گفت: در تازهترین نسخه از نظام رتبهبندی دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی ایران، دانشگاه خلیج فارس صعود هفت پلهای را تجربه کرده است.
بهگزارش خلیج فارس، محمدرضا گلبهار حقیقی بیان کرد: در تازهترین نسخه از نظام رتبهبندی دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی ایران (۱۴۰۱-۱۴۰۰) که هر سال از سوی موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) منتشر میشود، دانشگاه خلیج فارس با جهش چشمگیر ۷ پلهای توانست در جایگاه ۲۷ از میان ۷۰ دانشگاه جامع کشور قرار گیرد.
وی افزود: مشابه با سال گذشته، معیارهای ارزیابی در نظام رتبه بندی ملی ISC در قالب ۶ حوزه کلان آموزش (با وزن ۳۰ درصد)، پژوهش (با وزن ۲۵ درصد)، فناوری و نوآوری (با وزن ۲۰ درصد)، بینالمللی سازی (با وزن ۱۰ درصد)، اثرگذاری اقتصادی (با وزن ۱۰ درصد) و خدمات اجتماعی، زیر ساخت و تسهیلات (با وزن ۵ درصد) دستهبندی شده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه خلیج فارس گفت: بهترین رتبه دانشگاه خلیج فارس در حوزهی پژوهش (۲۱) و پس از آن در حوزه خدمات اجتماعی، زیرساخت و تسهیلات (۲۵) و بینالمللیسازی (۲۸) بوده که در این حوزهها به ترتیب بهبود ۱۸، ۱۱ و ۹ پلهای نسبتبه سال گذشته حاصل شده است.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
1 نظر
آنچه به عنوان تاثیرات ونمود اجتماعی دانشگاه خلیج فارس در استان مشاهده می شود این است که اکثر فارغ التحصیلان ان بلحاظ سطح علمی و مهارتی نسبت به دانشگاههای کشور پایین تر بوده و دانشجویان آن در آزمون های استخدامی و کارشناسی رتبه های پایینی را کسب می کنند. نمونه بارز ان آزمونهای استخدامی شرکت های نفت و گاز و پتروشیمی مستقر در استان است. با وجود داشتن سهمیه بومی برای فارغ التحصیلان استان متاسفانه اکثر قبولی های این ازمونها فارغ التحصیلان دانشگاه های دیگر کشور هستند.این مساله نشان می دهد که می بایستی سطح آموزشی دانشگاه می بایستی در تراز بالاتری باشد.