خلیج فارس: خبرگزاری تسنیم در مطلبی به جزئیات ناآرامی های آبدانان پرداخته است. در بخشی از متن این گزارش آمده است : عصر سهشنبه ۱۶ دیماه، حدود ۳۰۰ نفر در میدان ولیعصر آبدانان تجمع کرده و در ادامه به سمت میدان بسیج حرکت کردند.
شعارهای ابتدایی تجمع عمدتاً اقتصادی و در اعتراض به گرانیها بود، اما با پیوستن گروهی محدود از افراد و تغییر جهت شعارها به سمت مطالبات سیاسی و ساختارشکنانه، ماهیت تجمع دچار تغییر شد.
بخش قابل توجهی از معترضان، با مشاهده شعارها و اقدامات ساختارشکنانه، مسیر خود را از اغتشاشگران جدا کردند؛ با این حال، گروهی محدود به اقدامات تخریبی ادامه دادند.
تا پیش از گسترش ناآرامیها، نیروهای امنیتی با خویشتنداری اوضاع را مدیریت کردند، اما با تشدید تخریبها، برای بازگرداندن نظم عمومی وارد عمل شدند و عوامل آشوب به کوچههای اطراف متواری شدند.
بر اساس اعلام منابع امنیتی، در صورت تداوم هرگونه اقدام آشوبگرانه، برخورد قانونی و قاطع در چارچوب ضوابط انجام خواهد شد.
https://www.pgnews.ir/?p=321098
321098
