خلیج فارس: نمایشگاه پاییزه بوشهر در شرایطی با تاخیر نسبت به سالیان قبل افتتاح شده که قیمت اقلامی نظیر دفتر، مداد، کیف و کفش در آن نسبت به بازار بوشهر تفاوت معناداری ندارد.
به گزارش خلیج فارس؛ در شرایطی که یکی از اهداف برپایی نمایشگاههای پاییزه و بهاره عرضه اقلام پرمصرف فصل با قیمت پایین تر می باشد، اما در نمایشگاه پاییزه امسال بوشهر از ارزانی خبری نیست.بررسی های خبرنگار ما از این نمایشگاه، حکایت از آن دارد که اغلب مراجعان صرفا قیمت اقلام مدرسه ای را از غرفه داران می پرسند و کمتر دست به جیب می شوند.
نمایشگاهی که در یک سالن فعال شده بود و غرفه های مورد نیاز اول مهر محدودتر از غرفه های متفرقه نظیر اقلام خوراکی یا صنایع دستی است.
وقتی با خانواده هایی که برای خرید آمده اند، سر حرف را باز می کنیم، اغلب از گرانی چندبرابری نوشت افزار به نسبت پارسال می نالند و معتقدند برگزاری نمایشگاه پاییزه هم نتوانسته دردی از خانواده ها دوا کند.
در این بین، برخی از شهروندان خصوصا آنهایی که با فرزندان خود به نمایشگاه آمده اند، صرفا با خرید چند دفتر، مداد یا چیپس و زیتون فله، تلاش می کنند دل همراهان خود را به دست آورند و خریدهای اصلی شان را به جای دیگری موکول کرده اند.
گفتگو با غرفه داران نمایشگاه هم حکایت از آن داشت که برخی کاهش فروش شان نسبت به دوره های قبلی را تایید می کردند، هرچند برخی دیگر معتقدند بودند تنها چهار روز از نمایشگاه گذشته و میزان فروش را باید در پایان نمایشگاه بررسی کرد.
از نکات ضعف نمایشگاه پاییزه بوشهر، تعدد غرفه های خوراکی نسبت به اقلام فصل بازگشایی مدارس، خالی ماندن برخی غرفه ها و درج نشدن قیمت روی تعداد زیادی از کالاها دانست.
شاید تنها مزیت نمایشگاه پاییزه بوشهر، اختصاص غرفه ای به فروش کالاهای اساسی دانست که اگرچه برخی اقلام مثل شکر نداشت، ولی برنج، روغن و مواد شوینده با نرخ پایین تر از بازار عرضه می کرد.