خلیج فارس:مطالعات نشان دادهاند که تاننهای موجود در چای میتوانند به آهن متصل شوند و از انتقال آهن در بخشهای مختلف بدن جلوگیری کنند.
به گزارش«خلیج فارس» به نقل از بهداشت نیوز؛ افراد مبتلا به کمبود آهن معمولا باید مصرف چای سبز را محدود کنند یا حتی این نوشیدنی را بهطور کلی از برنامه روزانه خودشان کنار بگذارند. البته تشخیص این موضوع به نظر متخصصان بستگی دارد.
مطالعات نشان دادهاند که تاننهای موجود در چای میتوانند به آهن متصل شوند و از انتقال آهن در بخشهای مختلف بدن جلوگیری کنند درحالی که چنین اتفاقی میتواند مشکل کمبود آهن را تشدید کند.
علاوه بر این، افرادی که بهدلایل مختلف باید از کافئین دور بمانند هم باید از مصرف چای سبز دوری کنند و در عوض از چایهای بدون کافئین مثل دمنوش نعناع یا دمنوش بابونه استفاده کنند.
نکته مهم دیگر درباره مصرف روزانه چای سبز، این است که بعضی افراد همیشه از چای سبز برای هضم بهتر غذاها کمک میگیرند درحالی که یک قاعده مهم را نمیدانند.
درواقع، اگر یک غذای سرشار از آهن خورده باشید، مصرف فوری چای سبز بعد از غذا نهایتا از دریافت باکیفیت ترکیبات آهن توسط بدن جلوگیری خواهد کرد. بنابراین، بهتر است که بین مصرف غذا و نوشیدن چای سبز کمی فاصله بگذارید.
https://www.pgnews.ir/?p=34188