خلیج فارس: مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی بوشهر گفت: کارگاه آموزشی کنترل کیفیت و ایمنی صنایع غذایی(HACCPs) در شرکت شهرک های صنعتی بوشهر برگزار شد.
به گزارش خلیج فارس به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی بوشهر؛ سید حسین حسینی افزود: دوره آموزشی ” کنترل کیفیت و ایمنی صنایع غذایی(HACCPs) “روز یکم مرداد ماه سالجاری به صورت حضوری برای مدیران عامل، پیمانکاران، کار فرمایان، کارگران، مسئولین ایمنی واحد های تولیدی در محل شرکت شهرک های صنعتی بوشهربرگزار شد.
وی یادآور شد: در این دوره که با حضور ۳۰ شرکت کننده برگزار شد سر فصل هایی نظیر تعیین نقاط کنترل بحرانی، ارزیابی خطرات بالقوه و اقدامات پیشگیرانه، مدیریت ایمنی مواد غذایی و تجزیه و تحلیل نقاط بحران ، اجرا و انجام سیستم های نظارتی در واحد های تولیدی و تعاریف و اصطلاحات مورد بررسی قرار گرفت.
حسینی گفت: این چهارمین دوره آموزشی امسال است که توسط شرکت شهرک های صنعتی بوشهر برگزار می گردد و در سال جاری تاکنون 160 نفر در دوره های آموزشی مدیریت بهداشتی و پیشگیری از بیماری، مدیریت تغذیه و ذخیره سازی پست لارو، کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات مودیان مالیاتی صنایع کوچک شیلاتی شرکت کرده اند.
شایان ذکر است دوره های آموزشی با هدف افزایش دانش و تخصص کارکنان واحد های صنعتی برگزار میشود این دوره ها شامل دوره های کارآفرینی، مدیریتی، کارشناسی و مهارتی است و شرکت کنندگان در این دوره ها از یارانه های آموزشی برخوردار می گردند و چنانچه واحدهای صنعتی نسبت به دوره آموزشی خاص و ضروری خود اعلام نیاز نمایند، این شرکت آمادگی خود برای برگزاری دوره را اعلام مینماید.
https://www.pgnews.ir/?p=162521