خلیج فارس:خرید سرخ پوشان کمتر از یک دهه قبل روی سکوها و هوادار دو آتیشه تیمش در بازی خاطره انگیز مقابل استقلال بود.
به گزارش«خلیج فارس» به نقل از ورزش سه؛ محمدامین کاظمیان در شرایطی تصمیم گرفت راهی پرسپولیس شود که پیشنهادات داخلی و خارجی هم داشت، اما راهی تیم مورد علاقهاش شد و آرزوی دیرینهاش برای پوشیدن پیراهن این تیم را برآورده کرد.
کاظمیان که پس از دو سال درخشان در آلومینیوم اراک و پیشتر نمایش موثر در خط حمله مس کرمان جلب توجه کرده بود، در فصل اخیر 9 گل زد، سه پاس گل داد و چهار پنالتی گرفت تا مورد توجه پرسپولیس قرار بگیرد و با تیم محبوبش که سالها هوادارش بود، قرارداد امضاء کند.
این بازیکن در حالی با پرسپولیس قرارداد بست که ۹ سال قبل از جایگاه تماشاگران از این تیم حمایت میکرد و در دربی برگشت لیگ شانزدهم که خاطره انگیز هم بود و برتری قرمزها را به دنبال داشت، روی سکوها قرار داشت.
محمدامین کاظمیان در سن ۱۹ سالگی که در ردههای جوانان و امید باشگاه مس کرمان بود، به ورزشگاه آزادی رفت و در دربی به یادماندنی که پرسپولیس موفق به کسب پیروزی ۴ بر ۲ در تاریخ ۲۷ فروردین ۹۵ شد، از سکوهای طبقه دوم ورزشگاه آزادی مشغول حمایت از تیمی بود که ۹ سال بعد با آن قرارداد بست.