خلیج فارس: مهدی مهدویکیا با ارسال پیراهن خود در هامبورگ برای خانواده شهید منصور پارسا، یاد این ورزشکار را گرامی داشت.
امروز مراسم چهلم پارسا منصور، ورزشکار رشته پدل که در جریان حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به شهادت رسید، با حضور خانواده، دوستان و ورزشکاران برگزار شد و طی آن، چهرههای مختلف ورزشی و اجتماعی با خانواده این شهید ابراز همدردی کردند.
در این مراسم، پیراهن تیم هامبورگ آلمان که توسط مهدی مهدویکیا، ستاره سابق فوتبال ایران و بازیکن پیشین هامبورگ، برای خانواده شهید ارسال شده بود، به پدر او تقدیم شد؛ اقدامی که مورد توجه حاضران و همچنین اهالی ورزش قرار گرفت.
لازم به ذکر است این ورزشکار مازندرانی که تنها ۲۶ سال داشت، روز جمعه 23 خرداد در موج اول حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به تهران در منزل خود به شهادت رسید.
https://www.pgnews.ir/?p=279447