خلیج فارس: در پی افزایش بدهی تامین اجتماعی، داروخانه های بوشهر از فروش دارو در پوشش این بیمه خودداری می کنند.
به گزارش خلیج فارس؛ طبق اطلاعیه ای که داروخانه داران بوشهر در معرض دید عموم قرار داده اند، از طرف انجمن داروسازان استان اعلام شده «به دلیل عدم پرداخت مطالبات داروخانه داران از ابتدای سالجاری، از 20 آذر نسخ سازمان تامین اجتماعی به صورت آزاد محاسبه خواهد شد.»
اگرچه بیمه های پایه نظیر تامین اجتماعی سهم پایینی از داروها را پوشش می دهند و بخش عمده هزینه باید از جیب مردم پرداخت شود، اما کنار گذاشتن بیمه در داروخانه ها، سهم هزینه از جیب بیماران را افزایش می دهد.
تعلل تامین اجتماعی در پرداخت مطالبات مراکز درمانی از جمله داروخانه ها در شرایطی می باشد که این سازمان حتی یک روز تاخیر در پرداخت حق بیمه را نمی پذیرد و با جرایم بالایی، شهروندان را نقره داغ می کند.
گفتنی است رییس کل دادگستری استان بوشهر در ماه گذشته به سازمان تأمین اجتماعی هشدار داده بود که اگر در روند درمان و تحویل دارو به مردم اختلالی ایجاد شود یا سلامت مردم به خطر بیافتد بی تردید دستگاه قضایی با مسئولان این سازمان برخورد قاطع قضایی خواهد کرد.
https://www.pgnews.ir/?p=313025
313025

5 نظر
دولت غارت
خلیج فارس چرا بابت تبلیغ و فریب مردم موقع انتخابات عذرخواهی نمیکنی ؟
سلام و درود بر آقای مهرانگیز به خاطر پیگیری مشکلات بیمه ای مردم بخصوص بیمه های تامین اجتماعی که قرارداد دارند با داروخانه
انشالله مستر عمق استراتژیک میاد بساط هر چه دکتر و داروخونه هم جمع میکنه و تبلیغات روغن بنفشه دو باره راه میندازه
شما مرز وقاحت و پروریی و جهل و نادانی را هم جابجا کردید .دولت کارشناسان روغن بنفشه هم نمیتونه دوباره بیاره تو داروخانه ها
گوش شنوا نیست تو این اوضاع بیماری به نظرم خود آقای پزشکیان استیضاح کنید داروخانه ها حق دارند .تخلف تامین اجتماعی و دولت هست قول می دهتد بعدهیچ خبری نمی شود