خلیج فارس: در آستانه انتخاب هیات رئیسه مجلس، برخی نمایندگان برای جلب نظر همکاران خود، راهی غیررسمی اما پرهزینه را در پیش گرفتهاند: دعوت به مهمانیهای مجلل در هتلهای لاکچری تهران!
فرهیختگان نوشت: مصطفی نخعی، نماینده نهبندان و سربیشه نیز گفته: به نظرم این کارها چندان جالب نیست که به این شکل دنبال جلب نظر همکاران باشند. البته من میهمانی ها را شنیده بودم. چند جایی هم خودم در هتلها دعوت شدم که نرفتم.
حداقل چهار یا پنج نفر برای این مهمانیها من را دعوت کردند، هتل اسپیناس و فکر میکنم هتل پارسیان اوین از جمله این هتلها بودند.
بهتر است اجازه بدهند همکاران در فضایی به دور از تجملات و خرج و مخارج این گونه، خودشان با توجه به شناختی که از افراد دارند، انتخابشان را انجام بدهند.
به صورت عرف خوب نیست چنین اتفاقی بیفتد. منتهی جایی برای اینها به عنوان جرم انگاری یا تخلف تعریف نشده است.
https://www.pgnews.ir/?p=262478