خلیج فارس:سخنگوی ارشد نیروهای مسلح با اشاره به آمادگی رزمی بالای نیروهای مسلح گفت: به حمله احتمالی رژیم صهیونیستی، پاسخی محکم و کوبندهتر خواهیم داد.
به گزارش«خلیج فارس» به نقل از عصرایران، سردار سرتیپ پاسدار «ابوالفضل شکارچی» معاون فرهنگی و جنگ نرم ستاد کل نیروهای مسلح درباره احتمال نقض آتشبس از سوی دشمن صهیونیستی و واکنش ایران در قبال آن، اظهار داشت: ما به حمله احتمالی رژیم اشغالگر قدس پاسخ کوبنده، جدی، مؤثر و پشیمانکننده خواهیم داد.
سردار شکارچی با اشاره به اعتقاد بسیاری از کارشناسان و صاحبنظران در دنیا به پیروزی جمهوری اسلامی ایران در جنگ با دشمن صهیونیستی، افزود: ما در این جنگ ۱۲ روزه پیروز شدیم و ضربات سختی به رژیم صهیونیستی وارد کردیم.
وی با اشاره به ضربات کوبنده و پیدرپی رزمندگان اسلام به دشمن صهیونیستی، تاکید کرد: ما این رژیم جنایتکار را با ضربات خود وادار به توقف جنگ کردیم و آخرین اطلاعیه ما هم با همین مضمون بود.
سخنگوی ارشد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در پایان خاطرنشان کرد: آمادگی نیروهای مسلح در سطح بالایی قرار دارد و اگر رژیم صهیونیستی اقدامی کند، پاسخ محکمی به او داده خواهد شد.
https://www.pgnews.ir/?p=274551
1 نظر
سلام ما اول خدا بعد ایمان قوی رهبر دانا و فرزانه و نیروهای ارتش و سپاه قوی داریم آمریکا اسرائیل هیچ غلطی نمی توانن بکنن من برای نابودی ترامپ ونتانیایاهو خیلی دعا می کنم وبرای سلامتی رزمندها رهبرمان نماز به نیتشان می خوانم