خلیج فارس: درحالی که برخی والدین دانش آموزان بوشهری از کمبود یا عدم رعایت نرخ مصوب سرویس مدارس گلایه مند هستند، آموزش و پرورش یا شهرداری نظارت روی آن را بین همدیگر پاس می دهند!
به گزارش خلیج فارس؛ هرساله با آغاز سال تحصیلی، موضوع سرویس مدارس به معضلی مبدل می شود که چندین سازمان و مجموعه مسئولیت مستقیم یا غیر مستقیم آن را برعهده دارند.
در این بین، مشکل اصلی والدین دانش آموزان عمدتا مربوط به عدم رعایت نرخ مصوب یا کمبود سرویس خصوصا بین مناطق یک و دو و بالعکس بوشهر است.
اتفاقی که باعث می شود جدا از هزینه های کیف و کفش و لوازم التحریر و احیانا شهریه برای مدارس غیرانتفاعی، هزینه سرویس هم روی دوش خانواده ها سنگینی کند. خصوصا برای خانواده هایی که به دلیل رسیدن به محل کار، امکان رساندن فرزند دانش آموز خود را به مدرسه ندارند.
کف قیمت برخی رانندگان 1.5 میلیون تومان است
برخی والدین خصوصا در محلات منطقه دو شهرداری بوشهر با ارسال پیام یا تماس هایی با «خلیج فارس» می گویند: موفق به تامین سرویس مدرسه نشده اند و با توجه به اینکه محل کار آنها در منطقه یک است، ناگزیر به مرخصی مکرر جهت جابجایی فرزند خود شده اند.
به گفته برخی از آنها، با وجود تعیین نرخ 700 هزار تومانی برای جابجایی بین مناطق و 900 هزار تومانی برای جابجایی بین مناطق شهری، اما رانندگانی که خارج از چارچوب اداری برای جابجایی دانش آموزان اعلام آمادگی می کنند، نرخ های 1.5 میلیون تا حدود 2 میلیون تومانی را مطرح می کنند. بسیاری از مدارس در این مناطق هم سرویس ندارند یا کمبود وجود دارد و مردم هم با این نرخ های بالا مواجه می شوند.
برخی نیز از نبود نظارت بر برخی سرویس مدارس گلایه دارند که «در هر خودرو پنج تا شش بچه سوار می کنند. بیمه شخص ثالث مطابق با تعداد سرنشین محاسبه می شود و خدای ناکرده اگر حادثه ای رخ دهد، برای دانش آموزان چه اتفاقی می افتد؟»
پاسکاری نظارت بین شهرداری و آموزش و پرورش
در همین حال مسئولان شهرداری و آموزش و پرورش بوشهر، نظارت بر عملکرد و نرخ سرویس مدارس را بین همدیگر پاسکاری می کنند.
اخیرا نیک روش رییس شورای شهر بوشهر در واکنش به عدم رعایت نرخ مصوب سرویس مدارس از سوی برخی رانندگان، گفته: با توجه به اینکه شهرداری بر اساس وظیفه ذاتی خود مجوز شرکتهای حمل و نقل را صادر میکند، بنابراین طبق آیین نامه اجرایی، آموزش و پرورش متولی نظارت بر نرخ سرویس مدارس است.
این درحالی است که اخیر موحدی مدیرکل آموزش و پرورش استان در گفتگویی رسانه ای، نظارت بر قیمت و عملکرد سرویس مدارس را به مدیران مدارس محول کرده اما گفته: این موضوع نظارت سازمان حمل و نقل شهرداری را نفی نمی کند و باید به وظایف شان خصوصا در زمینه تامین خودرو به تعداد موردنیاز اقدام کنند تا والدین مجبور به استفاده از سرویس های خارج از نظارت نشوند.
به نظر می رسد ضرورت دارد فرمانداری به عنوان نماینده ارشد دولت در شهرستان به مشکلات سرویس مدارس خصوصا کمبودها و عدم رعایت نرخ ورود کرده و هرکدام از متولیان این موضوع را به اجرای وظایف خودشان مکلف کند.
در این زمینه
نرخ سرویس مدارس بوشهر مشخص شد
2 نظر
با سلام و احترام
خواهشمند است نسبت به ساعت کلاس مدارس شاهد شهر بوشهر که افزایش یافته گزارش و پیگیری نمایید
متاسفانه آموزش پرورش جوابگو نیست که چرا ساعت کلاس اول ابتدایی و یا دوره ابتدایی از ساعت 7صبح الی 13 شده واقعا یمک کودک 6 ساله با این آب و هوایی ک بوشهر دارد معقولانه است؟
با تشکر از خلیج فارس
نه معلم دارین نه کلاس درست درمون
این از سیستم آموزشیتون
صد یاد به مکتبخونه های زمان تیرکمونشاه
دیگه سرویس مدارس چیه که هر سال توش موندین